IK-93 HAWK

Kiváló minőségű többcélú vágás

Az IK-93 HAWK lángvágó készülék egy hordozható vágókészülék, amelyet elsősorban magas minőségű, egyenes vonalú, és kézi vezetésű vágásra fejlesztettek ki. A magas vágási minőség mellett példátlanul zökkenőmentes működésről és mobilitásról is tanúbizonyságot tesz. A könnyű kezelhetőségre helyezve a hangsúlyt a készülék kényelmes sebességbeállító tárcsával rendelkezik, a ravaszt pedig magasabbra helyezték, hogy megkönnyítsék a használatot az ívek belső vagy külső sugaránál. Az IK-93 HAWK előre és hátrafelé menetben egyaránt lehetővé teszi a haladást.

Pisztoly alakú markolat: ergonomikusan kialakított markolat biztosítja a gép kényelmes kezelését.
Egykezes vezérlés: minden funkció, beleértve a vágási oxigént, a kuplung működtetését és a sebességbeállítást, a markolaton található, így egy kézzel könnyen kezelhető.
Többfunkciós vágógép: a megfelelő opció kiválasztásával minden egyenes vonalú, kézi vezetésű íves és kör vágás vagy leélezés is elvégezhető.
Kompakt és könnyű: a gép súlya mindössze 7,2 kg. A karcsú testtel és a kezelőfogantyúval együtt a gép könnyen hordozható lemezről lemezre.
Ferde vágás: a vágófej szögben pontosan beállítható a beosztott gyűrű segítségével.
IK-93 HAWK
Vágási vastagság5-100 mm
Vágási sebesség100-1000 mm/min
Ferde vágás0 ~ 45º
KuplungKioldó típusú mechanikus tengelykapcsoló
Sebesség szabályozásaVezérlő IC
Hőpajzs Dupla pajzs az extra hővédelem érdekében
Input power AC 220V
MéretekH380 x SZ130 x M210 mm
Súly7.5 kg
KOIKE IK-93 HAWK akciós ára -30% kedvezménnyel: 2.100 - 30% =

1.470,- EUR+ÁFA/db